ПРОМОЦИЈА РЕЗУЛТАТА ОМЛАДИНСКЕ БАНКЕ ДРВАР

У сали општине Дрвар данас је одржана завршна церемонија промоције резултата Омладинске банке Дрвар за 2024. годину.

Промоцији су присуствовали начелница општине Дрвар Душица Рунић, представници Фондације Мозаик Хелена Крећа, Жељко Пауковић, те чланови Омладинске банке Дрвар и неформалних група младих.

Општина Дрвар и Фондација Мозаик са Омладинском банком Дрвар у 2024. години успјешно су реализовали 11 пројеката младих укупне вриједности 32, 921 КМ и један микробизнис који је подржан у износу од 2.004, 00 КМ.

У реализацији овог пројеката учествовало је 204 волонтера и волонтерки који су својим ангажманом дали несебичан допринос и омогућили реализацију ових пројеката.

Током шест година кроз пројекат Омладинске банке Дрвар реализовано је 59 пројеката укупне вриједности 142.025,29 КМ и 3 микробизниса у вриједности од 11. 839, 33 КМ.

Начелница општине Дрвар Душица Рунић похвалила је рад и залагање младих и истакла да Општина Дрвар наставља своју мисију подршке младим покретачима промјена пружајући им прилику да реализују своје идеје што доприноси развоју локалне заједнице. Фондација Мозаик овом приликом уручила је захвалнице општинској начелници и носиоцима пројекта.