ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПАЦИЈЕНТЕ КОЈИ СЕ УПУЋУЈУ НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПРЕГЛЕДЕ ИЛИ БОЛНИЧКО ЛИЈЕЧЕЊЕ У ЈЗУ ,, ДР МИРОСЛАВ ЗОТОВИЋ”

ЈЗУ Институт за физикалну медицину, рехабилитацију и ортопедску хирургију ,, Др Мирослав Зотовић” обавјештава повратнике о начину остваривања лијечења и рехабилитације у Институту Др ,,Мирослав Зотовић”.

Да би остварио лијечење и рехабилитацију пацијент мора имати пријављено пребивалиште и боравиште у једној од општина Кантона 10 и Кантона 1. Потписивањем Протокола, повратницима из поменутих општина, обезбјеђене су консултатитвно-специјалистичке услуге и медицинска рехабилитација на Институту ,, Др Мирослав Зотовић “.

За услуге лијечења и рехабилитације повратници ће моћи користити потврду о повратку из једне од поменутих општина. Преглед се заказује најавом телефонским путем или консултативно -специјалистичким налазом доктора из области медицинске рехабилитације коју пружа Институт,, Др Мирослав Зотовић.”

Контакт особа за издавање потврда повратницима је Боса Перкић, тел. 065/001- 257.

Термини за прегледе и дијагностику се унапријед договарају, уз напомену да је и након препоруке за болничко лијечење и рехабилитацију неопходно заказати термин за пријем, односно унапријед прослиједити медицинску документацију.

У прилогу се налазе подаци о специјалистима, са контакт подацима за поједине специјалистичке амбуланте.